Кевин Спейси отрича нови обвинения в неподходящо сексуално поведение, докато

...
Кевин Спейси отрича нови обвинения в неподходящо сексуално поведение, докато
Коментари Харесай

Кевин Спейси отрича нови обвинения в неподходящо сексуално поведение

Кевин Спейси отхвърля нови обвинявания в " неуместно полово държание ", до момента в който взе участие в документален филм на Channel 4, който ще излезе идната седмица, написа Sky News .

В документален филм, озаглавен Spacey Unmasked (Спейси без маска) ще бъдат показани нови обвинявания против артиста.

В изявление с журналиста Дан Утън, оповестено в X, двукратният притежател на " Оскар " декларира, че " повече няма да бъде безгласен ".

Миналата година Спейси беше приет за почтен от правосъдно жури за девет полови закононарушения, за които четирима мъже настояват, че са осъществени в интервала 2001-2013 година, след правосъден развой в Лондон.

През октомври 2022 година той завоюва и гражданско дело в Съединени американски щати, откакто беше упрекнат в " нежелано полово посягане " на празненство през 1986 година

В документалния филм на Channel 4, озаглавен Spacey Unmasked, се твърди, че ще бъдат включени свидетелски показания на мъже " по отношение на събития, които съгласно тях са се случили сред 1976 и 2013 година и са свързани с това, което те разказват като нежелано полово държание " от страна на Спейси, съгласно имейл, показан по време на изявлението.

Двусерийната поредност, продуцирана от Roast Beef Productions, ще бъде излъчена в понеделник (6 май) и вторник (7 май) идната седмица.

" Поемам цялостна отговорност за държанието и дейностите си в предишното, само че не мога и няма да поема отговорност или да се извиня на който и да било, който си е измислил неща за мен или е преувеличил истории за мен ", декларира 64-годишният американски артист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР