Кевин Спейси отново влиза в съда с обвинения в сексуално

...
Кевин Спейси отново влиза в съда с обвинения в сексуално
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу Кевин Спейси от 14-годишни момчета

Кевин Спейси още веднъж влиза в съда с обвинявания в полово посягане против две 14-годишни момчета. Новото дело против 61-годишния е за случай от края на 80-те години на предишния век, написа The New York Times.

Антъни Рап и неизвестен обвинител целят да получат правдивост за нанесените душевен контузии от контакта си с филмовата звезда, когато са били към момента невръстни деца.

Рап прави следващ опит да вкара Спейси в пандиза, като този път споделя пред правораздаването за случай, в който е бил възпитаник на звездата, само че на няколко пъти е ходил в жилището му, „ с цел да вършат секс “, макар че е бил невръстен. Разривът в връзките им зародил, когато младият тогава Антъни отказал една от поканите и бил ударен от насилника си.

Първото обвиняване на Антъни Рап против Кевин Спейси е от 2017 година, когато кариерата на артиста потегля стремително надолу. Тогава той споделя пред съдията, че е бил сграбчен за задните елементи и е комплициран на леглото от Спейси, когато му гостувал на празненство в жилището в Манхатън през 1986 година

Двамата публично се срещат по време на театър на Бродуей, в който Рап изиграва най-голямата си роля досега - Марк Коен в постановката „ Наем “.

През 2019 година Спейси се разминава с присъда, когато по неразбираеми аргументи отпада делото, заведено от теляк, който в началото описа, че кинозвездата му е бил клиент, когато опитал да го целуне и да му предложи орална обич по време на масажа.

Кевин Спейси закупи известност в огромното кино с функциите си в „ Обичайните обвинени “ и „ Американски прелести “, където печели две награди „ Оскар “. Той е и злодеят в престъпната класика „ Седем “. През 2017 година е част от основните настоящи лица в „ Къща от карти “ на Netflix, само че за финалния сезон е изваден от екипа, откакто се завеждат първите каузи за полово посягане против него. От тогава насам той се появява рядко на екран, защото множеството продуценти отхвърлят да работят с него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР