Кевин Спейси е струвал на Netflix Inc. 39 млн. долара,

...
Кевин Спейси е струвал на Netflix Inc. 39 млн. долара,
Коментари Харесай

Сексскандалът с Кевин Спеси коства на компанията Netflix 39 млн. долара

Кевин Спейси е коствал на Netflix Inc. 39 млн. $, заяви в понеделник вечерта известната кино компания при показване на своя финансов доклад, отчитайки по този метод загуби по отношение на разразилите се през последните месеци кавги в Холивуд за полово принуждение, оповестява организация MarketWatch.

От Netflix показаха в тримесечния си доклад, че компанията е понесла финансова загуба в сходен размер за неиздадено наличие, върху което взехме решение да не продължим да работим отсега нататък. Предвид вероятността за сходни спомагателни загуби и в бъдеще, основният финансов шеф на компанията Дейвид Уелс призна, че това е обвързвано със свадите свързани със полов тормоз.

Една от водещите компании за видео стрийминг анулира реализирането на биографичен филм за Гор Видал, продуциран и изигран в основната роля от Кевин Спейси, като в това време извади артиста от последния сезона на международно известния сериал " Къща от карти ", което представляваше и по-значителна част от претърпените финансови загуби. Това стана факт, откакто Спейси беше упрекнат в несъответствуваща фамилиарност с артиста Антъни Рап, когато самият Рап е бил единствено на 14 години и за полово принуждение по време на фотосите на сериала " Къща от карти ".

Източник, осведомен с въпроса, съобщи пред MarketWatch, че 39-те милиона $ са свързани единствено и само с Кевин Спейси. Netflix също по този начин означи, че се е отказала и от втори сезон на стендъп сериал с комика Луис Си Кей, откакто и той беше упрекнат в непочтено полово държание, като всичките разноски свързани с това не са били включени в последния финансов доклад на компанията.

Загубата от 39 млн. $ обаче не е предизвикала огромни вреди върху финансовите резултатите Netflix, като през четвъртото тримесечие компанията се е радвала на рекордни абонаменти и е постигнала упованията си за облага и доходи.

С оглед на това акциите на Netflix скочиха с над 8% в края на вчерашната търговия, което докара до първата в нейната история пазарна капитализация от над 100 милиарда $. Още преди този момент последно внезапно поповишение, акциите на Netflix нарастнаха в границите на предходната година с цели 64,2%, надвишавайки значително повишаването на необятния фондов показател S&P 500 с 24,7%. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР