Кевин Спейси е оказал сексуален тормоз и върху българския актьор

...
Кевин Спейси е оказал сексуален тормоз и върху българския актьор
Коментари Харесай

Кевин Спейси Поставил Ръката Си На Чатала И На Български Модел

Кевин Спейси е оказал полов тормоз и върху българския артист и манекен Мартин Мартинов, който от години работи и живее в Съединени американски щати. Мартинов самичък разкрива това преди, когато взе участие в шоуто „ ВИП Брадър ” преди 3 години, само че думите му бяха взети на майтап и никой не му повярва.

Тогава пред съквартирантите Мартин описа, че на празненство в Холивуд Спейси е поставил недвусмислено ръка на бедрото му и почнал да я плъзга постепенно към чатала му. Българинът, който се възхищавал на Спейси, бил пъклен обезпокоен от похищението и напуснал празненството.

Той споделил това с други хора от актьорските среди, които му споделили, че звездата работил по този метод с младите и атрактивни мъже. След като описа за случката във „ ВИП Брадър ”, останалите родни звезди го упрекнаха, че си измисля, а абсурдът бе потулен.

3 години по-късно се оказа, че още десетки и даже стотици млади мъже са били обект на полов тормоз от страна на Спейси, написа в. „ Уикенд ”. Заради абсурда бе преустановен и сериалът „ Къща от карти ” с присъединяване на надарения Кевин.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР