Кевин Спейси беше изгонен от сериала "Къща от карти", а

...
Кевин Спейси беше изгонен от сериала "Къща от карти", а
Коментари Харесай

Палавият Кевин все пак се завръща на екран

Кевин Спейси беше изпъден от сериала "Къща от карти ", а сцените с неговото присъединяване във кино лентата "Всички пари на света " бяха изрязани, само че филм, в който се е снимал, ще се появи по екраните това лято, заяви АР.

Компанията "Въртикъл ентъртейнмънт " оповести, че "Клубът на момчетата милиардери " ще се прожектира в киносалоните в Съединени американски щати от 17 август.

Във кино лентата се приказва за млади богати мъже в Лос Анджелис, които прибягват до схемата на Понци, т.е. до противозаконни финансови интервенции. Филмът е с присъединяване Ансел Елгорт, Тейрън Еджъртън и Спейси.

"Клубът на момчетата милиардери " е сниман през 2015 година, преди през есента м.г. Спейси да бъде упрекнат в полови похищения и несвоевременно държание от доста хора. Носителят на "Оскар " се извини на един от обвинителите си.



От "Въртикъл ентъртейнмънт " означиха, че изцяло поддържат жертвите на полов тормоз, само че че актьорският състав и снимачният екип на кино лентата заслужават да видят по какъв начин крайният им артикул стига до публиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР