Републиканецът в Камарата на представителите призовава за импийчмънт на Байдън: „Няма доказателства“

...
Кевин Маккарти дава да се разбере все по-ясно, че възнамерява
Коментари Харесай

Кевин Маккарти дава да се разбере все по-ясно, че възнамерява да започне разследване за импийчмънт на Джо Байдън, но някои от неговите републиканци са му бесни за това.< /p>

Републиканците настояват от месеци, че Байдън е виновен за корупция и търговия с влияние в чужбина, въпреки че продуцира. Маккарти предложи да се започне разговор с Байдън следващия месец, след като Конгресът се върне от ваканцията, така че републиканците да имат достъп до повече информация и свидетели, което уж ще ги отведе до истината.

Макарти удвоява заплахата си зад затворени врати, CNN понеделник, но републиканците не са единни зад него.

„Няма доказателства, че Джо Байдън е имал пари или че Джо Байдън , знаете ли, се съгласи да направи нещо, за да може Хънтър да получи пари. Просто няма доказателства за това“, каза един депутат от Републиканската партия, говорещ анонимно, пред CNN. „И те не могат да обявят импийчмънт без тези доказателства. И не мисля, че доказателствата съществуват.“

Републиканците (по невнимание) са имали и преди това за неправомерни действия от страна на Байдън. Но дори законодателите, които подкрепят процедурата по импийчмънт, не подкрепят започването на разследване сега.

Представителят Кен Розендейл, член на Групата на свободата в Камарата на представителите, в понеделник нарече разследване за импийчмънт на Байдън „отдавна закъсняло“, но обвини Маккарти използване на заплахата за отвличане на вниманието от предстоящите гласувания за бюджетни кредити.

„Страхувам се, че сега той го повдига само за да го използва като разсейване, за да може да се опита да прокара тази продължаваща резолюция, която много от ние няма да подпишем,” Rosendale Newsmax.

Конгресът не е приел всички необходими законопроекти за бюджетни кредити и е малко вероятно да го направи до крайния си срок 30 септември. Лидерите на партиите и от двете страни предложиха да се приеме продължаваща резолюция, която да поддържа потока на средствата, докато не бъдат приети всички законопроекти. Но фракцията на свободата, група от крайнодесни републиканци в Камарата на представителите, няма да подкрепи прекъсване. Ако Конгресът не успее да приеме временната мярка, правителството е изложено на риск от затваряне.

Макарти предупреди, че спирането ще попречи на републиканците да продължат да разследват Байдън, включително чрез започване на разследване за импийчмънт, в опит да преодолява празнината между страните. Но изглежда не работи.

Кен Бък, друг член на Групата на свободата, заклейми всички разговори за разследване на импийчмънт през юли. „Това е театър на импийчмънт“, Дана Баш от републиканската CNN от Колорадо.

„Това, което [Макарти] прави, е да казва: „Тук има лъскав предмет и ние наистина ще се съсредоточим върху него. Просто трябва да свършим всички тези неща, за да можем да се съсредоточим върху лъскавия обект“, каза Бък. „Повечето от нас са загрижени за харченето.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР