Кевин Лий обяви Грегър Гилеспи за най-опасния противник, срещу когото

...
Кевин Лий обяви Грегър Гилеспи за най-опасния противник, срещу когото
Коментари Харесай

Кевин Лий: Грегър Гилеспи е най-трудния противник, който някога съм имал

Кевин Лий разгласи Грегър Гилеспи за най-опасния съперник, против който в миналото се е изправял. Лий е единствено на 27 години, а към този момент има над 5 години опит в клетката на UFC. Граплерът от Детройт има общо 22 професионални дуела и загуби последните два от Ал Якуинта и Рафаел дос Аньос. Лий ще се опита да сложи завършек на загубите, само че против 32-годишния Гилеспи това ще бъде повече от мъчно.

" Наясно съм, че това е най-опасната борба, която съм водил през живота си ", сподели Лий за MMA кореспонденти. „ Това е човек, който е в действителност рисков. Много състезатели знаят, че той има късмет даже да победи Хабиб Нурмагомедов. Той е най-декорирания герой. Пичът щеше да е на Олимпиадата, в случай че не беше Джордан Бъроуз. Бой против подобен играч, който не доста хора познават, прави това още по-опасен конфликт за мен. Приготвих се 100 % за това. Вече знам, че това ще е най-трудната борба, която съм водил. "

С обобщение от 13 победи и 0 загуби, без да е изгубил даже рунд, Гилеспи сигурно има за какво да е спечелил уважението на Кевин Лий.

„ С това желая да потвърдя на себе си какво мога” сподели Лий. „ Този човек е непобеден. Никой още не го е наранявал и никой не е схванал по какъв начин би трябвало да бъде преодолян. Сега стартира да “изгрява” и желае да ме употребява, с цел да направи име. Доказвам на себе си, че към момента се развъртвам и към момента се издигам. Ще бъда почтен с вас. Аз ще вляза в осмоъгълника с две следващи загуби. Това сигурно тежи. Не е елементарно да се оправиш с това, само че ще се погрижа да дам всичко от себе си против Грегър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР