Кевин Костнър потвърди, че покойната принцеса на Уелс Даяна е

...
Кевин Костнър потвърди, че покойната принцеса на Уелс Даяна е
Коментари Харесай

Принцеса Даяна е щяла да се снима в продължение на "Бодигард" с Кевин Костнър

Кевин Костнър удостовери, че починалата принцеса на Уелс Даяна е трябвало да се снима дружно с него в продължение на хитовия филм от 1992 г " Бодигард ", в който той играе някогашен сътрудник, нает да охранява поп звезда, изпълнявана от също починалата Уитни Хюстън, споделя " Гардиън ".

Пред People TV Костнър споделя, че той, Даяна и продуцентите нямали самообладание да стартират да работят по плана.

" Студиото хареса концепцията за основаването на " Бодигард 2 ", споделя артистът и добавя, че проектът е бил Даяна да поеме сходна на Хюстън роля. " Никой в действителност не знаеше за това за към година. "

През 2012 година Костнър за първи път приказва намерено за плана, като изясни, че съгласно сюжета той е трябвало да играе охранител на Даяна, който да я пази от преследвачи и папараци преди връзката им да стане сантиментална. Тогава той разкри, че първият сюжет по плана дошъл на бюрото му ден преди Даяна да бъде убита в автомобилна злополука на 31 август 1997 година.

Пред " Пийпъл " Костнър споделя още, че с Даяна обсъждали кино лентата и изключително вероятността в него да има интимни подиуми.

Той споделя, че споменът му е какъв брой блага е била тя по телфона и го попитала по внимателен метод дали ще се наложи да имат подиуми с целувки да вземем за пример. Според него тя била малко обезпокоена от това, тъй като животът й постоянно е бил строго спазван, само че той я уверил, че даже да се наложи, могат да снимат такива подиуми по доста порядъчен метод.

64-годишният Костнър споделя още, че връзката с Даяна е направила херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън, която е подкрепяла концепцията за плана.

Филмът " Бодигард " бе шлагер в боксофиса с доходи от 411 млн. $, с което се подреди на второ място в класацията за най-доходоносни филми за 1992 година. Саундтракът му пък към момента държи първото място като бестселър в жанра с продажби от 45 млн. копия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР