Кевин Дюрант е готов да остане в състава на Бруклин

...
Кевин Дюрант е готов да остане в състава на Бруклин
Коментари Харесай

Кевин Дюрант е поискал смяната на старши треньора Стийв Неш, за да остане в Бруклин Нетс

Кевин Дюрант е подготвен да остане в състава на Бруклин Нетс, само че единствено в случай че старши треньорът Стийв Неш и генералният управител Шон Маркс бъдат уволнени. Това заяви журналистът Шамс Чарания от The Athletic.

Дюрант, който е един от най-хубавите изпълнители в цялата история на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати, повторен притежател на наградата за " Най-полезен състезател във Финалите " и огромната звезда на " мрежите ", е провел диалог със притежателя на тима Джо Цай. В него 33-годишният баскетболист е изразил терзанието си, че тимът не се оправя задоволително добре и че върви в неправилна посока, като Дюрант е изключително неудовлетворен от работа Стив Неш. Канадецът нямаше никакъв треньорски опит, преди да застане отпред на Бруклин през 2020 година.
 Бостън Селтикс договаря за привличането на Кевин Дюрант Бостън Селтикс договаря за привличането на Кевин Дюрант
Заради недоволството си, при започване на лятото Кевин Дюрант разгласи, че желае да бъде трансфериран в различен тим. Той обаче има още четири години от сегашния си контракт с " мрежите ", което е мощен коз в ръкава на притежателя Джо Цай. Бизнесменът към този момент няма желание да уволнява Маркс и Неш, а управлението е готово да изчака, до момента в който не пристигна оптимално висока оферта за Дюрант.
 Дюрант е поискал да напусне Бруклин Дюрант е поискал да напусне Бруклин
През предишния сезон Кевин Дюрант взе присъединяване в 55 мача, в които записа по 29,9 точки, 7,4 битки и 6,4 асистенции приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР