Кевин Де Брюин се наслаждава на предизвикателството, което чака неговият

...
Кевин Де Брюин се наслаждава на предизвикателството, което чака неговият
Коментари Харесай

Звезда на Сити: Не ми пука за негативния рекорд на Анфийлд

Кевин Де Брюин се любува на предизвикването, което чака неговият Манчестър Сити против Ливърпул идния уикенд. Шампионът в Премиър лийг пътува до „ Анфийлд” идната неделя за първия мач за шампионата сред двата отбора, а „ гражданите” изостават на шест точки зад мърсисайдци пред 12-ия кръг.

В последния си мач Сити направи тъждество – 1:1, при визитата на Аталанта в Шампионска лига. Резултат, който не удостовери прекосяването към 1/8-финалите на тима в шампионата.

Срещата може да гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18,30 часа на 10-и ноември (неделя).

Сити води с пет точки в група С и има два мача докрая, тъй че това е по-скоро условност. Неделният мач пък е чакан с неспокойствие от белгийския плеймейкър, който чака невероятна атмосфера за спектакъла на „ Анфийлд”. „ Предпочитам да играя в мачове като този. Професионалистите желаеме да ни гледат 50, 60, 70, 80 хиляди индивида. За това работим. Тренираш цялостен живот, с цел да играеш на огромната сцена. Искаме да се надпреварваме за купи и го вършим. Така можеш да станеш и най-добрият”, призна Де Брюин.

„ Медиите приказват доста за този мач, хората също го вършат – цяла седмица. Дори преди мачовете ни в Шампионската лига, само че ние работим умерено и се подготвяме”.

Сити, който завоюва фамозната миналогодишна акция в състезание с Ливърпул, има доста неприятен връх, когато би трябвало да играе на „ Анфийлд”. Отборът има единствено една победа на този терен – през 1981, а тя датира от 2003-а.

„ Не ми пука за това. Много условия могат да решат изхода от мача. Какво може да направи състезател с тези статистики? Това е следващият мач. Знаем, че е огромен, защото играем против Ливърпул. Искахме да бием Аталанта, направихме го и в този момент се готвим към този момент за неделя”.

„ Гражданите” с боязън чакат новините към вратаря си Едерсон, който бе сменен на почивката в Шампионската лига, получавайки контузия. Той бе сменен от Клаудио Браво, който през втората част бе изпъден, с цел да може Кайл Уокър да доиграе мача под рамката на вратата.

All that training paid off, right, @kylewalker2?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР