Кевин де Брюин няма проблеми с видео асистент съдията във

...
Кевин де Брюин няма проблеми с видео асистент съдията във
Коментари Харесай

Де Брюин: Нямам против новите технологии

Кевин де Брюин няма проблеми с видео помощник съдията във Висшата лига на Англия, само че не харесва спиранията по време на мачовете при разглеждането на дадена обстановка.

Манчестър Сити с Де Бройне в състава си направи тъждество 2:2 вкъщи с Тотнъм в дербито от втория кръг в британския шампионат. Габриел Жезус осъществя попадение за първенците в края на дуела против лондончани, само че голът беше анулиран след наново ревизиране на обстановката. Причина за анулацията на попадението е игра с ръка.

"Старомоден съм. Харесвам играта и ентусиазма в нея. Ако това се вкарва, с цел да се усъвършенства самия футбол, няма проблем. Лошо е да ни бъде анулиран гол в последните минути, само че би трябвало да приемем това. Нямам нищо срещу самото изобретение. Правилото си е предписание. Положението би трябвало да бъде преглеждано по няколко пъти, тъй като обстановката е в действителност луда ", съобщи Де Брюин.

През пролетта на 2019 година Тотнъм в профил Манчестър Сити в Шампионската лига след късен анулиран гол на Рахийм Стърлинг. Тогава обстановката още веднъж беше преглеждана няколко пъти от видео-асистент рефер./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР