Кевин Де Бройне ще пропусне следващите европейски квалификации на Белгия,

...
Кевин Де Бройне ще пропусне следващите европейски квалификации на Белгия,
Коментари Харесай

Де Бройне отпадна от групата на Белгия, но Азар се завърна

Кевин Де Бройне ще пропусне идващите европейски квалификации на Белгия, само че Еден Азар се завръща в тима, който ще опита да задържи 100-процентовия си актив в група " I ".

Халфът на Манчестър Сити бе оставен отвън разширения състав от треньора Роберто Мартинес поради болки в слабините, получени по време на мача с Евертън през предишния уикенд. Капитанът Азар, който не игра против Сан Марино и Шотландия през предишния месец, обаче се завръща в групата дружно с Аксел Витсел, Тимъти Кастан и брат си Торган Азар. Те ще бъдат разполагаем на селекционера за срещите със Сан Марино на 10-и октомври и с Казахстан три дни по-късно.
28 Devils for our games against San Marino and Kazakhstan #EURO2020 #COMEONBELGIUM pic.twitter.com/ghJzpbVr6x
— Belgian Red Devils (@BelRedDevils) 4 октомври 2019 година Азар и вратарят Тибо Куртоа не демонстрират най-хубавата си игра за Реал Мадрид, само че това не тормози Мартинес. " Има интервали на несигурност, когато си част от най-хубавите тимове в света. Сигурен съм, че Тибо и Еден ще преодолеят усложненията, а и те наподобяват подготвени за идните провокации. Паузата за националните тимове може да се окаже позитивна за тях и не изключвам те да се завърнат в Мадрид по-свежи и по-силни ", сподели той.

В състава бе извикан за първи път от пет години насам Максим Лестиен, който към момента няма мач за Белгия. Той обаче вкара пет гола в осем мача за Стандард (Лиеж) и се намира в отлична форма. ЕВРО 2020 7 кръг, четвъртък 10 октомври  Белгия 21:45предстои  Сан Марино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР