Кевин де Бройне може да се чувства щастлив в Манчестър

...
Кевин де Бройне може да се чувства щастлив в Манчестър
Коментари Харесай

Де Бройне помоли Компани да му пази място в Андерлехт

Кевин де Бройне може да се усеща благополучен в Манчестър Сити и да е един от водачите на тима, само че това не му пречи да мисли за бъдещето си след време. Пред The Sun полузащитникът разкрива, че един ден, когато напусне първенеца на Англия, би желал да се причисли към Андерлехт, където сега управител е някогашният му съотборник – Венсан Компани.

Защитникът се завърна в родния си клуб и подписа за 3 години, след 11 сезона и 360 мача с „ гражданите”. Двамата белгийци играха дружно сред 2015 и 2019 година и завоюваха 2 трофеи на страната, 1 купа на ФА, и 3 купи на лигата.

„ Надявам се, че кариерата му в Андерлехт ще бъде също толкоз невероятна, колкото беше в Сити. Казах му да ми пази място в състава за след година или седем, когато приключа тук. Ако направи това за мен, идната ми дестинация към този момент ще е ясна. Със сигурност ще ми липсва в Сити. Когато се опитваха да ме привлекат от Волфсбург, Вини ме убеждаваше да се преместя в Манчестър, с цел да играя паралелно с него. Постоянно ме питаше по кое време ще дойде и ми споделяше:”Трябва да дойдеш.”, окуражавайки ме непрестанно да се причисля към Сити ", показа халфът на "небесносините ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР