Кевин Де Бройне и Рахийм Стърлинг ще бъдат на разположение

...
Кевин Де Бройне и Рахийм Стърлинг ще бъдат на разположение
Коментари Харесай

Де Бройне и Стърлинг на линия за гостуването на Арсенал

Кевин Де Бройне и Рахийм Стърлинг ще бъдат разполагаем на мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола за гостуването на Арсенал в неделя в среща от първия кръг от новия сезон във Висшата лига. Гуардиола разгласи, че двамата играчи са се завърнали в съвършено положение след присъединяване си Мондиал 2018 в Русия.

Белгийският плеймейкър Де Бройне и британският нападател Стърлинг упражняват с останалите си съотборници едвам от понеделник, откакто помогнаха на своите национални тимове да доближат до полуфиналите на международното състезание.

" Те ще бъдат на линия за мача. Пристигнаха в доста положително положение, откакто имаха триседмична почивка след Мондиала ", сподели Гуардиола на конференция преди дуела против Арсенал.

Мениджърът на Сити съобщи, че към този момент от няколко сезона е привикнал да бъдат любимец за всички титли и това не го тормози. “Гражданите” нямат загуба в последните си пет мача против отбора на Арсенал, който стартира нова епоха под управлението на Унай Емери след напускането на дългогодишния управител Арсен Венгер през май. Премиър лийг 1 кръг, неделя 12 август  Арсенал 18:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР