Кевин де Бройне и неговите съотборници в Манчестър Сити ще

...
Кевин де Бройне и неговите съотборници в Манчестър Сити ще
Коментари Харесай

Де Бройне се чувства на върха на света на Анфийлд

Кевин де Бройне и неговите съотборници в Манчестър Сити ще бъдат въодушевени от атмосферата на стадион " Анфийлд " в мача против Ливърпул от Висшата лига. Шампионите гостуват на водача в класирането в неделя.

" Ако желаете да се борите за трофеи и победи, тъкмо това са най-големите мачове. Много харесван " Анфийлд ", харесва ми да бъда там, шумно е и ми подхожда пристрастеността към играта. Във футбола бяха вкарани доста нововъведения, само че аз одобрявам нещата от предишното. Хората поддържат любимците си. Феновете постоянно са зад тима, това е нещо, което научих още в Германия ", сподели белгиецът в навечерието на неделното дерби.

" Атмосферата на " Анфийлд " те кара да се чувстваш на върха на света, без значение, че ентусиастите поддържат противника. Нормално е публиката да бъде против теб, когаот играеш като посетител ", добави още полузащитникът.

Ливърпул към момента води с 6 точки пред Манчестър Сити в класирането във Висшата лига. Премиър лийг 12 кръг, неделя 10 ноември  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР