Кевин Андерсън се класира за втори кръг на турнира в

...
Кевин Андерсън се класира за втори кръг на турнира в
Коментари Харесай

Трудно начало за Кевин Андерсън в Куинс

Кевин Андерсън се класира за втори кръг на шампионата в Куинс, откакто обърна Камерън Нори в три сета – в обособените елементи 4:6, 7:6 (5), 6:4 за близо 2 часа и 30 минути. Британецът стартира чудесно дуела, правейки пробив още в първия гейм на срещата, като по-късно не позволи съмнения на личен сервис и поведе в резултата.

Във втория сет представителят на домакините продължи да подава превъзходно, само че и южноафриканецът се стабилизира на начален удар, което разумно докара до тайбрек.

В него Андерсън доближи до три следващи сетбола и макар че английският му противник върна два, при третия не съумя да се оправи и по този начин мачът навлезе в съдбоносен трети сет. Там миналогодишният финалист от Уимбълдън направи пробив в петия гейм, който се оказа решителен за изхода на мача.

Така вторият в схемата на шампионата в Куинс продължава напред, където ще срещне спечелилия от дуела сред Жил Симон и английския квалификант Джеймс Уорд. За втори кръг се класира и френският деец Никола Маю, надиграл младия гений Франсис Тиафо в два сета. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР