Кето диета, веган диета, диета според кръвната група… Напоследък сякаш

...
Кето диета, веган диета, диета според кръвната група… Напоследък сякаш
Коментари Харесай

3 класически съвета, които наистина ще ви помогнат да отслабнете

Кето диета, веган диета, диета съгласно кръвната група… Напоследък като че ли всички са се заели да ни убедят, че свалянето на килограми е доста комплицирана задача.

Истината е, че с цел да отслабнете, не ви трябват нито тим треньори и диетолози, нито три висши образования. Следвайте няколко простички правила и скоро ще се радвате на новото си самочувствие:

Открийте своята мотивация

Може да е албум в Pinterest със фотоси на атлетични тела. Може да е ваша другарка, която относително неотдавна е трансформирала метода си на хранене и е разкрила спорта. Открийте нещото, което ви нахъсва и ви дава сила. Важното е да пресъздавате задачите си ясно и те да са постижими. Ако сте нисичка, не лепете фотоси на модели на Victoria’s Secret на хладилника. Ако сте с по-развит ханш и обло дупе, не си мечтайте да изглеждате като струна. Какво ще кажете за Джей Ло? Супер яка, стегната, женствена и уверена – ами, не е по никакъв начин неприятна цел!

Елиминирайте изкушенията

Човек яде това, което му е на разположение. Толкова е простичко. Ако в чекмеджето в офиса държите няколко вафли, а у дома хладилникът е постоянно зареден със сладоледи, възможностите ви да отслабнете са колкото тези Милко Калайджиев да засвири на чело. Променете навиците си при извършване на покупки. Ако всяка неделя вършиме сериозна обиколка в хипермаркета, действайте по лист и попълвайте запасите от кисело мляко, овесени ядки, плодове, артикули за салата.

Разберете, че яденето не е единствено за кеф

Природата ни е основала по този начин, че да одобряваме посредством храната всички значими субстанции, нужни за действието на тялото ни. Припомняйте си този простоват факт. Яденето не е нито нещо, с което да убиваме скуката, нито метод да се компенсираме за ядовете с сътрудниците или с гаджето. Когато си купувате нещо за ястие, запитайте се: “Защо организмът ми се нуждае от това? ” и “Имам ли потребност от толкоз огромна порция? ”. У нас, за жалост, доста хора имат вяра, че най-малко половината наслаждение от живота е да си “на трапеза ”. И е правилно, че е най-хубаво да се наслаждаваш на храната и да споделяш хубавия обяд или вечеря с приятна компания, само че също толкоз правилно е, че да се тъпчеш излишно не потвърждава какъв брой си “по живота ”.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР