Кестените са един от най-полезните дарове на природата. Те са

...
Кестените са един от най-полезните дарове на природата. Те са
Коментари Харесай

Есенна диета с кестени сваля до 5 кила за 1 седмица

Кестените са един от най-полезните блага на природата. Те са източник на калий, калций, фосфор, желязо и доста други минерали. Освен това кестените съдържат витамин А, витамин В-комплекс и витамин С. Именно това ги трансформира в един изобилен източник на здраве и мощ.

Освен всичко обаче не можем да не споменем, че те са и едно отлично средство за понижаване на тежестта ни. Затова в сезона на кестените ви предлагаме лесна есенна диета, с която да отслабвате, до момента в който се наслаждавате на неустоимия усет на тези ядки.

Ето и примерното меню на диетата с кестени!

Закуска: 200 г печени кестени, една филия изгорял ръжен самун, 250 мл неподсладен чай по избор;

 Пиле с кестени

Обяд: 200 г печено пилешко месо, порция зеленчукова салата, 250 мл портокалов фреш;

Вечеря: 200 г варени кестени, 250 мл кефир.

 Диета

Есенната диета с кестени се съблюдава тъкмо една седмица. След като завърши, ще сте свалили до 5 кг. По време на хранителния режим е значимо да се движите доста и да приемате повече вода. Ако желаете да повторите диетата за намаляване с кестени още веднъж, можете да го извършите отново най-рано след два месеца.

Обърнете внимание, че по време на хранителния режим се приема ядлив кестен, прочут като Castanea sativa. Не прибягвайте до потреблението на кестени, в случай че не сте наясно с техния генезис.

Не забравяйте също, че с цел да се възползвате от потребните свойства на кестените, не е нужно да се подлагате на режими. Есенно време постоянно би трябвало да разнообразявате менюто си с ястия с кестени, тъй като те са апетитни, питателни и ухаят божествено. Комбинират се както със зеленчуци, по този начин и с разнообразни меса.

Задължително пробвайте: чорба от кестени, пуешко с кестени и агнешко с кестени.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР