Кешът ще е максималният процент, с който се разплащат хората

...
Кешът ще е максималният процент, с който се разплащат хората
Коментари Харесай

Каримански поиска от правителството плана за България по време на войната

Кешът ще е оптималният %, с който се разплащат хората в Украйна, доста по-малък % от заплащанията ще е с карти . Това съобщи Любомир Каримански, ръководител на Комисията по бюджет и финанси, пред Нова телевизия. Коментарът му е във връзка блокирането на някои банки. По думите му, това значи, че всички карти, в това число в системата на " Виза " и " Мастеркард " , не могат да се разплащат. " Картовите схеми в обсега на Русия, могат да действат, само че всички карти по народен сетълмент, ще бъдат блокирани ", разясни той. Не се знае какъв брой са недекларираните запаси на Руската федерация, уточни Каримански. Може да се наблюдава през Беларус, Китай (страни, които биха подкрепили страната), само че е мъчно да се каже по какъв начин една страна може да издържи с тези наказания, безапелационен е обаче той.

Задръстването на комерсиалните връзки ще повлияе на Европа извънредно мощно, по думите на Любомир Каримански. Той добави, че Централната банка на Русия е в недостиг, 40-50% от средствата й са блокирани - 14% са в Китай и могат да бъдат употребявани и това би трябвало да се наблюдава деликатно идващите дни, посъветва той. Председателят на бюджетната комисия уточни забавен факт, че от самото начало цената на метала е растяла. Неговото мнение, че се употребява за " задачите на войната ". Не е въпросът в парите в банките, а в скъпите метали, счита той. Това единствено демонстрира, че ние не би трябвало да сме фокусирани единствено върху финансовите средства, а върху всичко, което се случва с ресурсите, счита той.
 Украинската централна банка желае страните от Г-7 да спрат парите в брой за Русия
Украинската централна банка желае страните от Г-7 да спрат парите в брой за Русия

Поиска и разпродажба на две банки, които се управляват директно или индиректно от Русия

Трябва да има явен проект за непрекъсваемост на дейностите в България по време на " тази война " и той би трябвало да бъде показан пред Народното събрание, сподели още Каримански. Не сме в игра, а в действителна конюнктура, добави той. На въпроса в случай че имаме недостиг Каримански сподели, че данните сочат, че се усилва опцията да имаме буфери . Любомир Каримански разяснява и признатото му предложение от Народно събрание за българите от Украйна посредством приемане на член 110. " Имаме опция да настаним хората в разнообразни български градове, има пустеещи жилища в Ловеч, Видин, бежанците могат да се настанят там ", разясни той.

На въпроса дали ще оглави Българска народна банка, той сподели, че от страна на Има Такъв Народ евентуално той ще е претендентът, само че разяснява, че за поста е " значимо да се очертае явен профил - шефът на Българска народна банка не мое да е взел участие в затварянето на банка или предложил банкова почивка, тъй като в условията има " нравствени качества, което значи претендентът да не е разочаровал хората ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР