Кери Катона сподели съвета за самопомощ от седем думи, който

...
Кери Катона сподели съвета за самопомощ от седем думи, който
Коментари Харесай

Съветът за самопомощ от седем думи на Кери Катона, който предизвика зашеметяваща загуба на тегло с 3 стоуна

Кери Катона показа съвета за самопомощ от седем думи, който й оказа помощ да загуби повече от три стоуна - и да го задържи.

43-годишната майка на пет деца хвърли светлина върху впечатляващото си пътешестване до загуба на тегло, разкривайки, че е спаднала от размер 16 на размер 8 единствено за една година. Кери загуби над три стоуна предходната година, което увеличи увереността й и усъвършенства психологичното й здраве - и всичко се свеждаше до къс съвет.

Бившата звезда от Celebs Go Dating призна, че е била заседнала в цикъл на „ самомраза и прочувствено хранене “ и почувства нуждата да направи промени, с цел да се почувства по-добре за себе си. Сега, тежаща крепко 9st 13lb, Кери включва йога, тренировки с тежести и кардио тренировки в всекидневието си.

Въпреки предходните си проблеми с йо-йо диети, този път Кери е възприела по-балансиран метод, комбинирайки преброяване на калории с извършения. Говорейки с OK! Magazine, тя изясни по какъв начин е изгубила над три стоуна посредством преброяване на калории, извършен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР