Кери Катона сподели голяма актуализация относно своите променящи живота“ планове

...
Кери Катона сподели голяма актуализация относно своите променящи живота“ планове
Коментари Харесай

Кери Катона споделя променящи живота си планове за емиграция, тъй като се надява да напусне Обединеното кралство завинаги

Кери Катона показа огромна актуализация по отношение на своите „ изменящи живота “ проекти да се реалокира в чужбина със фамилията си, защото възнамерява да напусне Обединеното кралство зад нея.

Бившата певица на Atomic Kitten, 43, разкри решението си къде ще живее фамилията й в бъдеще, а също по този начин описа за скорошното си пътешестване до Манчестър с годеника си Райън и най-малката щерка DJ.

В последния си OK! В колоната на списанието майката на пет деца също показа по какъв начин ежедневното й положително мислене и дневник на признателност потвърждават какъв брой доста е трансформирала живота си за положително.

Вдигайки капака на проектите си за емиграция, Кери написа: „ Мислихме да се преместим в Лондон или Испания, само че взехме решение да останем в Чешир. DJ е благополучен в учебно заведение и не желае да се мести, което е значимо, тъй като желая тя да има непоклатимост.

„ Децата имат потребност от това. А Макс стартира лицей през септември, което е вълнуващо. Наистина би трябвало да пътувам до Лондон по работа, само че нямам нищо срещу пътув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР