Керченският проток е тясно място за военна логистична подкрепа за

...
Керченският проток е тясно място за военна логистична подкрепа за
Коментари Харесай

Британското разузнаване: За Русия е критично важно да защити Кримския мост

Керченският пролив е " тясно място " за военна логистична поддръжка за съветските сили в окупираните региони на Херсонска и Запорожка област . Русия разчита в огромна степен на Кримския мост и фериботите за прекосяване на протока, разяснява в ежедневния си отчет английското военно разузнаване.

Русия употребява набор от пасивни отбрани като генератори на пушек и подводни бариери , дружно с ограничения за дейна отбрана като системи за противовъздушна защита , с цел да усъвършенства жизнеспособността на водните преходи и да минимизира вредите от бъдещи офанзиви.

Според английското разузнаване Кримският мост има огромно, както логистично, по този начин и алегорично значение за съветската окупация Крим и това постанова тези широкообхватни защитни ограничения.

Към 29 август 2023 година изображенията удостоверяват, че от потопени кораби и ограничаващи стрели за въздържане на офанзиви на безпилотни надводни дронове (USV), ориентирани против Кримския мост.

В южната част на моста това включва няколко кораба, потопени на 160 метра един от различен . Те са ситуирани на същото място, където украинците нападнаха моста на 17 юли 2023 година

Преди това, през септември 2022 година, съветският флот тества за малко радарни примамки на празни шлепове в продължение на няколко дни, евентуално за въздържане на радарно насочващи ракети.

Други контрамерки за отбрана на моста включват потреблението на генератори на пушек, инсталирани на камиони TDA-3 , в границите на обучение, извършено на 24 май 2023 година Тези димни генератори.
 Украйна призна за присъединяване в двете набези против Кримския мост
Украйна призна за присъединяване в двете набези против Кримския мост

Дроновете по Москва приписа на " съветски партизани "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР