Кенгурута, които се хранят с моркови и други храни, които

...
Кенгурута, които се хранят с моркови и други храни, които
Коментари Харесай

Морков - сериозна причина да бъдете набити от кенгуру

Кенгурута, които се хранят с моркови и други храни, които не са част от нормалната им диета, атакуват туристи в Австралия, с цел да получат обичаните си храни.
Голям брой туристи, с цел да създадат атрактивни селфи фотоси, пренебрегват надписи и предизвестията да не хранят кенгурата, осведоми BBC, съгласно БГНЕС.
Местният специалист Грег Пайпър сигнализира, че са нужни незабавни дейности за образованието на туристите. Той предизвестява, че кенгурута могат да бъдат сладки, само че и да предизвикват съществени пострадвания.
Тези животни могат да станат подвластни от храни, които са необикновени за тях, в това число разнообразни плодове и зеленчуци.
Пазачът в парка за животни в Сидни Андрю Дейли споделя, че в случай че кенгурата видят моркови, а преди този момент туристите 100 пъти са им дали такова нещо, тогава ще дойдат и ще вземат морковите.
" Кенгурута могат да бъдат нападателни. Те удрят, драскат и могат да причинят съществени пострадвания, изключително в случай че видят храна, която в действителност обичат или са подвластни от нея ", сподели Дейли.
В съпоставяне с нормалната диета на кенгуру, морковът е цялостен със захари и им работи като шоколад, посочи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР