Кенгуру беглец втори ден вдига на крак екипи на зоокъта

...
Кенгуру беглец втори ден вдига на крак екипи на зоокъта
Коментари Харесай

Търси се: Кенгуру беглец в Сандански

Кенгуру дезертьор втори ден подвига на крайник екипи на зоокъта в Сандански. Животното е избягало през разрез в оградата. От екипа на зоокъта към момента проверяват кой е срязал оградата. Второто кенгуру е останало зад загражданията. „ В рамките на днешния ден сме провели три издирвателни интервенции, само че без триумф “, заяви за Дарик началникът на зоокъта Георги Каменаров. Според очевидци, кенгуруто се е скрило в близката горичка.
 
Кенгуруто дезертьор от Сандански е умерено и добродушно животно, само че към момента е изплашено и се крие в гората, описа началникът на зоокъта Георги Каменаров:
 
„ Днес сме направили три интервенции по издирването. Привечер ще подновим търсенето. Но до този миг - нищо. Вероятно е някъде в близката горичка до зоокъта, само че е мъчно откриваемо. Не се придвижва бързо, то е доста добродушно животно, стои покрай човек, не се плаши. Не можем да го забележим, обаче. Има доста шубраци и няма директна видимост. Ако някой от жителите го види, да ни се обади, ще го заловим бързо “, сподели Каменаров.
 
Паркът е построен неотдавна, а животните са дарени от частна зоологическа градина.
 
Все още не е ясно кой е срязал оградата на екзотичните типове, тъй като няма видеонаблюдение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР