КЕНЕБЪНКПОРТ, Мейн (АП) — Изглежда бившият президент Джордж Х.У. Буш

...
КЕНЕБЪНКПОРТ, Мейн (АП) — Изглежда бившият президент Джордж Х.У. Буш
Коментари Харесай

Чувствате нужда от скорост? Бързата лодка на покойния президент със скорост от 75 мили в час се предлага на търг

КЕНЕБЪНКПОРТ, Мейн (АП) — Изглежда някогашният президент Джордж Х.У. Буш изпита потребност от скорост във водите край Мейн, където държеше моторна лодка с мощ от близо 1000 конски сили. И на вярната цена някой различен може да изпита вълнението му.

Корабът би трябвало да бъде препоръчан на търг в четвъртък по време на търга на Presidential Salute през 2024 година в Хюстън, сподели Хътън Хигинс, представител на George & Фондация Барбара Буш.

Приходите от продажбата на 38-футовата (11,5-метрова) моторна лодка „ Fidelity V “ ще бъдат употребявани за разширение на предложенията в George H.W. Президентска библиотека и музей на Буш и Училището за ръководство и социална работа на Буш в Тексаския университет A&M в Колидж Стейшън, Тексас.

Буш закупи модела Fountain 38CC от 2011 година, откакто той и синът му, някогашният президент Джордж У. Буш, напусна поста.

Плателният съд е декориран с президентски щемпел и разполага с три извънбордови мотора Mercury, които могат да задвижат кораба до 75 благи в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР