Кендъл Дженър пренася голото обличане в смела нова територия с

...
Кендъл Дженър пренася голото обличане в смела нова територия с
Коментари Харесай

Голата рокля на Кендъл Дженър, за която всички говорят

Кендъл Дженър придвижва " голото " обличане в смела нова територия с най-новия си тоалет. Супермоделът избра да носи рокля на David Koma от сбирката на английския дизайнер за есента на 2023 година Тоалетът се отличава с илюзионна мрежа в горната си половина и игриви червени цветя, които са изпъкнали в провокативна (и постоянно противоречива) анатомична позиция. Докато цветята сигурно са първото нещо, което притегля вниманието на човек, най-неочакваната част от роклята се оказа дългият съвременен шал към врата на Дженър.
 Кендъл Дженър отново е секси по бански
Кажи къде ти влиза пясъкът на плажа... или следващата секси фотография на Кендъл Дженър

Моделът отново предизвика почитателите си

Звездата, сходно на доста други звезди, в последно време постоянно прибягва до сдържан ексхибиционизъм що се отнася до визията ѝ, изключително на публични събития. За афрърпартито на Met Gala 2023 година Дженър още веднъж беше избрала много забавен и провокативен костюм.

С най-новата си " гола " визия звездата употребява силата на илюзията. На пръв взор наподобява, че е облечена в корсет или боди, а гърдите ѝ са голи, покрити единствено към зърната с цветя. Тоалетът ѝ обаче в действителност е рокля без плещи, с майсторски изрязана мрежеста част, която едвам се вижда. Това, че роклята идва с лек намек за Одри Хепбърн, не би трябвало да е изненада за същинските почитатели на Дженър, както означават от Vogue.

Моделът неведнъж отдава респект на починалата икона с избора си на облекла и стила си. Последният подобен образец беше преди няколко месеца, до момента в който се разхождаше из Париж в дребна черна рокля, шал на главата и огромни слънчеви очила.

А за визията си на Met Gala през 2021 година, основана от Матю М. Уилямс от Givenchy, звездата отдаде респект на звездната роля на Хепбърн в " Моята прелестна лейди ". В доста връзки методът на Дженър към модата е доста сходен на нейната рокля на David Koma. Има доста повече прикрит смисъл от това, което в началото сграбчва окото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР