Кендъл Дженър е сестрата от клана Кадрашиян-Дженър, за чийто личен

...
Кендъл Дженър е сестрата от клана Кадрашиян-Дженър, за чийто личен
Коментари Харесай

Кендъл Дженър - сама, с един или с много мъже

Кендъл Дженър е сестрата от клана Кадрашиян-Дженър, за чийто персонален живот знаем минимум. Името й се свързва с тези на доста известни мъже, само че ние знаем единствено, че си пада най-много по звезди от NBA.

Последната връзка, която Кендъл не криеше, бе още веднъж с баскетболист - Бен Симънс . След това преди месеци ни накара да се зачудим дали пък с Хари Стайлс не са си повече от положителни другари.

После на дневен ред пристигнаха изказванията, че Дженър се среща с различен състезател от баскетболната лига - Дейвид Букър . Двамата бяха засичани дружно няколко пъти, само че без да си разрешават да показват прекомерна непосредственост и фамилиарност. Затова и в този момент отново се чудим сама ли е Кендъл, или не е.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner) на Май 12, 2020 в 11:53 PDT

Според източници, представени от Yahoo News, моделът се вижда с Букър понякога , само че сигурно не може да се приказва за сериозна връзка посред им. Просто Дженър не си пада по такива, а избира да излиза и да флиртува с няколко мъже по едно и също време .
 Малума, Кендъл Дженър и влюбен ли е колумбийският реализатор в модела
Когато Малума се влюби в Кендъл Дженър

Не е мъчно да хлътнеш по нея

А претенденти сигурно не липсват, тъй като мнозина са тези, които чакат на опашка за нейното сърце. Наскоро и колумбийският реализатор Малума се подреди измежду тях, признавайки, че се е влюбил в Дженър от пръв взор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР