Кен Брус отбеляза първата годишнина от пристигането на радиошоуто си

...
Кен Брус отбеляза първата годишнина от пристигането на радиошоуто си
Коментари Харесай

Кен Брус се присъедини към приятели знаменитости в пъба, за да отбележи годишнината на Greatest Hits след невероятни рейтинги

Кен Брус означи първата годишнина от идването на радиошоуто си Greatest Hits, като отиде на заслужена халба със своите другари.

Те подвигнаха чаша или две за фантастичните първи 12 месеца, като станцията разгласи, че са отбелязали растеж от повече от 75% на годишна база. Greatest Hits Radio към този момент има 6,5 милиона слушатели седмично за всичките си излъчвания, спрямо 3,7 милиона миналата година и Кен изигра голяма роля.

Неговите сътрудници и другари му спретнаха малко бас с Ванеса Фелц и Преследвачът Шон Уолъс се причислява към занимателния и радиоводещ Анди Крейн, даже облечен с красноречива тениска „ Избери Кен “. Изглежда, че мнозина са следвали инструкциите, откакто той оказа помощ да се усили броят на слушателите до рекордни равнища.

Само той към този момент има седмична публика от над 3,5 милиона и наподобява е взел със себе си доста хора от BBC. 73-годишният водещ се радваше на дълга кариера в корпорацията, като водеше делнично утринно шоу по BBC Radio 2 от 1986 година д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР