Кемба Уокър дебютира с екипа на Бостън, при това срещу

...
Кемба Уокър дебютира с екипа на Бостън, при това срещу
Коментари Харесай

Новак обра овациите в дебюта на Уокър в Бостън

Кемба Уокър дебютира с екипа на Бостън, освен това против досегашния си тим Шарлът, само че не той беше звездата на вечерта при успеха на Селтикс със 107:106. Гардът игра 21 минути, отличавайки се с 12 точки и 4 асистенции, до момента в който Джейсън Тейтъм завърши като най-резултатен за спечелилите с 20 точки. Овациите в “ТД Гардън” обаче бяха за Джавонте Грийн, който през лятото се пребори за място в състава на Брад Стивънс след солидно показване в Лятната лига (10.8 точки, 4.8 битки, 2.8 асистенции и 1.8 отнети топки приблизително на мач).

He did this at the first @NBA game he’s ever attended

... even as a spectator pic.twitter.com/FaC2Faob6D
— Boston Celtics (@celtics) October 7, 2019
26-годишният Грийн не е избиран в Драфта и до момента бе играл само в Европа, а в този момент завоюва на своя страна почитателите на Бостън за единствено 11 игрови минути. Той се включи съвършено като резерав с 15 точки и 4 асистенции без нито един пропуск от игра. Гардът вкара 6/6 за 2 точки и 1/1 от тройката. Енес Кантер и Карсън Едуардс прибавиха по 11 точки, а Тако Фол направи 2 чадъра и осъществя 5 точки за 8 минути на паркета.

BYE pic.twitter.com/hEvfZfnJ1g
— Boston Celtics (@celtics) October 7, 2019
Пи Джей Уошингтън поведе Хорнетс с 16 точки, а Кейлъб Мартин вкара 13. Тери Розиър вкара 9 точки и направи 9 асистенции при завръщането си в Бостън, където прекара последните четири сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР