Келвин Кейтър сподели клетката с Дан Иге в главната битка

...
Келвин Кейтър сподели клетката с Дан Иге в главната битка
Коментари Харесай

Кейтър надви Иге с решение

Келвин Кейтър показа клетката с Дан Иге в основната борба на UFC on ESPN 13, което се организира доскоро на остров Яс в Абу Даби. Двамата се биха в категория перо. Срещата сред тях видя всичките 5 рунда и стигна до съдийско решение, което беше единомислещо в интерес на Кейтър. В първия рунд Иге стартира мощно и натисна в първите минути, а Келвин го играеше търпеливо. В средата на рунда Кейтър пое самодейността и обърна нещата, с което си завоюва рунда.

Във втория рунд Иге още веднъж стартира мощно и означи положителни удари, с които евентуално съумя да счупи носа на своя противник. Този рунд беше най-силния в мача за Дан. В идващите три рунда Кейтър подвигна оборотите и спираше всички опити на Иге да придвижи багра на земя. Келвин беше акуратен в своите удари и от тях окото на Иге се затвори.

Така борбата стигна до съдийското решение, което отиде при 32-годишния войник от Масачузетс - (49-46, 49-46, 48-47). Това е втора победа за Кейтър през тази година, откакто по-рано нокаутира Джеръми Стивънс. Келвин печели 4 от последните си 5 борби. Иге от своя страна губи за повторно в UFC и загубата му стопира 6 следващи победи.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ufc News Page (@ufc_news_page_) на Юли 15, 2020 в 10:04 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР