KEEEFE D е излъгал за убийството на Tupac Shakur за

...
KEEEFE D е излъгал за убийството на Tupac Shakur за
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на Тупак Шакур Keefe D казва, че е излъгал, че е застрелял рапъра, за да спечели пари и се ядосва за проблеми с гаранцията

KEEEFE D е излъгал за убийството на Tupac Shakur " за пари ", твърди неговият юрист, откакто гангстерът се яви в съда в Лас Вегас.

60-годишният - с същинско име Дуейн Дейвис - изфабрикува ролята си в убийството на Шакур през 1996 година, с цел да натрупа десетки хиляди долари посредством медийни изявленията и записки - откакто видя някогашен чиновник на полицията в Лос Анджелис да прави пари със личните си книга.

Бившият наркодилър от Ел Ей Кийф изглеждаше посърнал, въртейки се с окованите си ръце и крайници, до момента в който се явяваше в съда, с цел да чуе по какъв начин процесът против него ще бъде отсрочен за ноември.

След това новият юрист на Кийф Карл Арнолд сподели пред The ​​U.S Sun, че е убеден, че ще освободи клиента си в „ един от най-големите каузи в историята на Лас Вегас “ – след правосъдното съвещание във вторник.

Арнолд споделя, че предходните самопризнания на Кийф за убийството са били повлияни от някогашния следовател от полицията в Лос Анджелис Грег Кадинг, който след следствие на гибелта на Биги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР