Кедира отново се контузиПолузащитникът на Ювентус Сами Кедира отново получи

...
Кедира отново се контузиПолузащитникът на Ювентус Сами Кедира отново получи
Коментари Харесай

Кедира отново се контузи

Кедира още веднъж се контузи
Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира още веднъж получи контузия и прекомерно евентуално да не вземе присъединяване за,,Старата госпожа “ в дуела със СПАЛ идната седмица. 31-годишният футболист е с изкълчен гален след последната подготовка на торинци. Само преди седмица той се завърна след шестседмично неявяване заради контузия на коляното, изигравайки последните 16 минути от мача с Милан.

Кедира се причисли към първенците през лятото на 2015 година със свободен трансфер от Реал Мадрид, като бе титуляр в множеството срещи на отбора, откакто в първия си сезон изигра 20 мача. Въпреки това, през новата акция Кедира има пет старта в Серия А и общо осем във всички шампионати.

Ювентус е на върха в италианския шампионат, като има шест точки задатък пред втория Наполи. След дуела със СПАЛ за,,Старата госпожа “ следва домакинство на Валенсия в Шампионската лига и мачове с Фиорентина и Интер в шампионата – всички те преди 7 декември.

Заместник в стартовия състав на Масимилиано Алегри е уругвайският национал Родриго Бентанкур. Друг състезател, който може да бъде на терена вместо Кедира е пристигналият през лятото Емре Джан, само че и той пропусна последните три турнирни мача заради контузия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР