Казват: «Те са млади и образовани»… Но незрелостта и наличието

...
Казват: «Те са млади и образовани»… Но незрелостта и наличието
Коментари Харесай

Това управление е още по-уродливо от предишното: Безпределно мразещи и алчни измамници

Казват: «Те са млади и образовани»… Но незрелостта и съществуването на тапия не са индикатор за познания и умения… Нито пък за другите качества, от които човек се нуждае, с цел да извършва добре своите професионални отговорности.

А върлите фенове си знаят своето: «Може да са неопитни, само че ще поработят и ще се научат». Почакайте, драги! И докога всевъзможни невежи ще натрупат опит на наш тил!?… Защото с политиката се забъркват най-вече такива – неспособни да изкарат хляба си с почтен труд. Точно това е демокрацията на брюкселския орднунг – шепа вторачени в пъповете си гласоподаватели да узаконяват персоналните промени в колониалната администрация!

Нашето общество е изгубило мярката за положително и лошо… То освен е некомпетентно да противостои на заплахите, само че даже не може да реагира на тях. Ако имахме време и кадрови капацитет, щях да кажа, че ще би трябвало занапред да се учим на държавно строителство, на добродетелност, да осъзнаем своите цели и отговорности… Ала пред нас е пустош, изпаднали сме от еволюцията.

Любимците на малцинствата притоплят креслата в измислените за тях министерства и тровят дните ни с пустословия за вируси и война. Надали те осъзнават на кой свят се намират. И, фактически, какво неприятно сте видели от Русия, че по този начин виете против нея, потурнаци? Истината е, че цялото ви свърталище – глобалистко и джендър социалистическо, е безсилно да сътвори нещо стойностно. И всяко последващо потомство, на което предавате властта тук, е по-уродливо от предходното. Вас ви държат живи безпределната лакомия и омразата към всички.

Сега докопалите се до ръководството би трябвало да работят за прекъсването на инфлацията, за озаптяването на монополистите и за отсичането на връзките сред бизнеса и политиката. Но вместо да се съсредоточим върху решаването на насъщните проблеми, те отклоняват вниманието ни към своите бълнувания. А времето тече: тик – так, тик – так… Нашето време отминава.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР