Казват маските не пазят от Коронавирус. Съгласна съм. Но целта

...
Казват маските не пазят от Коронавирус. Съгласна съм. Но целта
Коментари Харесай

Читателка: Ако нямате маски, ушийте си! Пазете себе си и другите около вас, никой не е застрахован!


" Казват маските не пазят от Коронавирус. Съгласна съм. Но задачата на носене на маска е да защитим другите от нас. Никой не е застрахован. Да, маските не пазят. Но в случай че аз нося маска и кихна против индивида пред мен, който също носи маска, то тогава тази моя маска защищава от вируса, тъй като тя плюс маската на другия към този момент е от изгода. А носенето на ръкавици ми подсигурява, че стоката, която закупувам не е пипана от някой, който одеве си е изсекнал носа. Затова МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), носете защитни маски и ръкавици.

Поставете сигурността на другите пред вашата и не бъдете егоисти. Само по този метод можем да предпазим тези,които излагат личният си живот на заплаха за сметка на нашия- фармацевти, продавачи в хранителни магазини, лекари, служители на реда и така нататък Дори и те самите да не го вършат, когато промяната им е 12 часа, дано ние покажем,че мислим за тях.

Зная, че намирането на маска в този миг е мъчно, само че в обществената мрежа се популяризират толкоз положителни образци и кройки, помагащи ни да си ушием маски вкъщи, които можем да " гарнираме " с филтър, обработен с под ръка дезинфектант като домашна ракия или чист алкохол. Бъдете виновни и съпричастни, с цел да можем след месец да получим по този начин мечтаните си обятия от нашите близки.

МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), бъдете ХОРА!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР