Казват, че творците трябва да са готови на всичко в

...
Казват, че творците трябва да са готови на всичко в
Коментари Харесай

Главата на актьора Джо Пеши наистина се подпалила в Сам вкъщи 2

Казват, че създателите би трябвало да са подготвени на всичко в името на изкуството, а за артистът Джо Пеши това включва да изтърпи да се подпали главата му, пише dir.bg.

Наскоро в изявление за " People ", носителят на " Оскар " разяснява филмирането на " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " по случай 30-годишнината на продължението и си спомни по какъв начин комедията изисквала някои много " взискателни " физически каскади от негова страна. Той самичък е изискал да направи сцената, без каскадьор.

Историята във " Сам у дома 2 " се развива една година след събитията от първия филм и споделя за Кевин Маккалистър (Кълкин), който остава самичък в Ню Йорк, до момента в който фамилията му е на отмора във Флорида.

" Беше хубава смяна в темпото да създадем този съответен вид комедия ", сподели Пеши за основаването на първите два кино лентата " Сам у дома ".

В извънредно сполучливия франчайз, Пеши изигра единият от дуета крадци (заедно с Даниел Стърн), които са непрестанно изиграни от умното хлапе, на което облик и сходство дава Маколи Кълкин.

В една от сцените, героят на Пеши - Хари влиза, нищо неподозиращ, в капан, подложен от Кевин на Кълкин и това води до огнен край.



" В допълнение към предстоящите подутини, натъртвания и всевъзможен вид общи болки, които бихте свързали с този съответен вид физически комизъм, аз получих съществени изгаряния в горната част на главата си по време на сцената, в която шапката на героя ми Хари се възпламенява ", спомни си Джо Пеши.

Всъщност главата на Хари е запалена не един път, а два пъти във филмите,

един път в " Сам у дома " от 1990 година и още веднъж във кино лентата от 1992 година, когато Хари и Марв (Стърн) преследват Кевин през къща, която се ремонтира. (Пеши не разясни по време на кой филм е получил пострадването си.)

Звездата от " Добри момчета " добави, че " има шанса професионалните каскадьори да вършат същинските тежки каскади ".

В сцената в " Сам у дома ", където Хари подвига Кевин на вратата и заплашва да отхапе пръстите му, Пеши в действителност ухапа в действителност Кълкин по време на подготовките. Кълкин даже твърди, че има белези от мястото, където Пеши го е ухапал, защото е съумял да пробие кожата.

Във кино лентата взе участие и носителката на " Оскар " актриса Бренда Фрикър, в ролята на дамата с гълъбите.

Филмите " Сам у дома " са празнична класика, тъй че напъните, които Пеши поставя, с цел да вдъхне живот на героя си, са възхитителни. Получаването на съществени изгаряния на главата или даже осъществяването на лична каскадьорска работа не е всекидневно в промишлеността и провокира почит.

 

 

 
 

 

 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР