Казват, че пролетта ще бъде рано тази година. Така че,

...
Казват, че пролетта ще бъде рано тази година. Така че,
Коментари Харесай

Образи за пролетта за жени над 50 години от Петра Динерис

Казват, че пролетта ще бъде рано тази година. Така че, има смисъл да се подготвите тъкмо в този момент – да изберете от стилните трендове тези, които ще ви подхождат, да помислите върху нови облици.

Сега няма толкоз строги правила, както през 20-ти век, когато зимният дрешник беше поразително друг от летния и нещата от единия не можеха да се появят в другия.

Спомням си, че Марлене Дитрих се подигра на нещастната Елизабет Тейлър, която пристигна на зимната премиера на кино лентата в светлосиня рокля. Да кажем, единствено човек, изцяло лишен от жанр, може да върви в пролетни цветове през зимата.

Днес, популярност Богу, всичко е друго. И към момента желаеме актуализация! Какво можете да посъветвате тук? Нека забележим какъв брой деликатно, последователно, известната немска блогърка Петра Динерс, която е обичана от рускините, последователно вкарва пролетни нотки в тоалетите си – нейният жанр е доста мекушав и непосредствен до нас.

Предчувствие за пролетта

Още в топло яке … Европейският януари е по-топъл от нашия март, Петра към този момент е в очакване. Горнището й е много зимно, само че сатенена пола с внимателен пролетен колорит и идеално летни обувки Miu-Miu с елегантни чорапи.

Пролетна светлина

Невероятен набор от най-нежните сини нюанси, съчетани с бежово. Петра, която към този момент е над 50, наподобява като двадесетгодишно момиче. Ето какви би трябвало да бъдат цветовете на пролетта. Перфектна композиция от лека рокля и елегантно палто, бежови ботуши. Топъл бежов шал ще ви защищити от студената пролет.

Драма с нотка на романтика

Петра облече летни тоалети с якета и ботильоны. Съвършено легална композиция.

Слънцето е с мен

Поемете самодейността в личните си ръце, внесете горещи цветове в облика. Между другото, жълтото е най-модерният цвят на новия сезон.

Скучно бежово

И още веднъж композиция от сантиментална лятна рокля с палто и ботуши. Изцяло бежовото може да е скучно, само че кройката прави работа, а ботушите придават половост на външния тип.

Нов сезон от нулата

Вижте какъв брой радостно наподобява облика, какъв брой младо наподобява. Забелязали ли сте, че Петра практикува малко съвременни оверсайзи? Тя не е цялостна, само че има няколко непотребни кг и избира да се преценява не с стилната инструкция, а с особеностите на фигурата си. Панталоните и якетата на нея постоянно са добре прилепнали – тези, които изтъняват силуета.

Смел контрастност

Как тогава тя съумява да бъде съвременна, в случай че не имитира сегашните силуети, ще бъдете сюрпризирани? Е, тя носи стилни обувки и най-новите цветови комбинации.

И това изображение е просто, може елементарно да се повтори или въодушеви от него, само че какъв брой радостно наподобява! Между другото, забелязали ли сте, че Петра, като същинска модница, не събира комплекти шапки, ръкавици, шалове? Всички аксесоари са хармонични, само че имат разнообразни нюанси.

Пола до пода

Носенето на пола до пода е проблематично. Факт е, че като го комбинирате погрешно с други неща, можете да получите облика на целомъдрена монахиня.

Но в този момент Петра съумя да сформира извънредно моден лък, който въобще не прибавя към нейното тегло и спомагателни години. И цялата загадка е в дръзки ботуши!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР