Казват, че партньорите, които започват връзката си първо като приятели,

...
Казват, че партньорите, които започват връзката си първо като приятели,
Коментари Харесай

4 зодии, които се държат като приятели с партньорите си

Казват, че сътрудниците, които стартират връзката си първо като другари, се оказват с най-силните и постоянно най-стабилни връзки. Причината е, че още преди да решат да се съберат като двойка, те към този момент знаят всяка детайлност един за различен. А най-хубавото е, че защото не им се постанова да минават през целия несръчен развой на запознанство, се счита, че връзката им е по-истинска.

Партньорите, които се държат като другари между тях и след началото на връзката, се схващат по-добре и резервират връзката си постоянна. Именно по тази причина е доста значимо, освен да сте любовници, а и другари. За тези, които не знаят, въздействие на тази податливост на някои хора, оказва и астрологията.

Вижте тези спокойни зодиакални знаци, които се държат като другари с сътрудниците си:

Стрелец

 стрелец - като другари

Тъй като хората от зодия Стрелец имат висока сила, мощни трептения и изострени сетива, те постоянно поддържат доста спокоен метод към работата с колегата си. Те деликатно изслушват вашите несгоди. След това ви обезпечават уместно пространство и време, с цел да можете да бъдете със себе си.

Тъй като знаят цената на персоналното пространство, сътрудниците Стрелци се държат като другари с вас. Те в никакъв случай няма да ви постановат нещата си, заобикаляйки усложняването на любовната динамичност. Този преносим знак е изпълнен със развлечение и живот и сигурно ще ви стимулира да се отпуснете. Той ще ви накара да забравите час по-скоро за проблемите си и още веднъж да се наслаждавате на живота пълноценно.

Близнаци

 близнаци - като другари

Гъвкав, екстровертен и интелигентен, сътрудникът Близнаци в никакъв случай няма да ви разреши да изживеете отегчителен миг с него. Този въздушен знак е надвишаващ с хрумвания и интелигентно ще улесни живота на колегата си.

Представителите на зодия Близнаци постоянно поставят старания, с цел да останат на една и съща вълна и да вдъхновят колегата си да има собствен личен плевел живот. Тяхното самообладание и елементарност ги вършат готини сътрудници, с които да прекарате цялостен живот и които ще се държат като другари с вас, когато най-вече имате потребност от това.

Овен

 овен - като другари

Овенът е огнен и буен зодиакален знак, само че той има и друга своя страна. Родените под тази зодия обичат да са готини с колегата си тъкмо като другари. Те се стремят да обезпечат възприятие на комфорт на своя единствен и несравним ухажор.

За тях отговорностите на връзките са доста тежки. Затова, с цел да се оправят дейно с всички тях, сред сътрудниците би трябвало да има релаксиращи трептения. Именно такива връзки се основават най-много като другари и по тази причина Овните ще опитат от време на време да влизат и в тази роля с сътрудниците си, в случай че се постанова.

Везни

 везни - като другари

Везните са баланьорите на зодиака, тъй че надали е изненада за някого, че те също попадат в тази ранглиста. Те знаят, че както би трябвало да са буйни към половинката в някои моменти, по този начин в друга би трябвало да се държат като другари с негя.

Хората с този зодиакален знак избират да се усещат сигурни, постоянни и удобно с колегата си. Затова те поставят всички старания да гледат на спътника си и като на другар. За тях другарството е по-неформално и без напрежение за разлика от идеалистичната връзка. Затова от време на време те са склонни да оставят любовната семантика на назад във времето и се пробват да внесат любезност в любовната си връзка.

Приятелите ви схващат, както никой различен. Наличието на другарска динамичност с вашия сателит или ухажор поддържа връзката ви задоволена и ви прави по-гладко съвместими с вашата половинка. Разбира се, във всичко би трябвало да има баланс. Хубаво е да се държите като другари един с различен в някои житейски обстановки, тъй като това би ви помогнало. Но внимавайте да не се вглъбите прекомерно доста в тази роля и да не превърнете връзката си от обич в просто другарство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР