Казват, че очите са огледало на душата ни. Но как

...
Казват, че очите са огледало на душата ни. Но как
Коментари Харесай

Какво издава формата на очите ви за вас

Казват, че очите са огледало на душата ни. Но по какъв начин най-добре да подберем грима, тъй че да подчертаем хубостта им? За това ни споделя Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.

Ако имате красиви зелени или пъстри очи,

цветът, който естествено ще ги акцентира най-добре е розовият. Много дами бягат от розовото, тъй като го свързват с една твърве бонбонена и кукленска визия, само че това не е безусловно належащо. Розовото, както всеки различен цвят, има своите нюанси. За всекидневието подберете мек, бледен звук, който да даде мъничко шеговитост и прохлада на погледа. За вечерни визии можете да се развихрите с махагонови и даже червеникави тонове, които в действителност са и доста настоящи в последните месеци.

Ако сте с кафяви очи,

развихрете се с лилавите нюанси. За дълбочина на погледа заложете на тъмните, топли тонове. Или пък се спрете на класическите бронзови цветове. А в случай че желаете да изсветлите зоната на очите, заложете на зеленикавите сенки. Експериментирайте самоуверено и със сребристите тонове, като за вечерни визии умерено можете да топнете в черния цвят, с цел да нанесете във външния ъгъл на преносимия клепач.

Дамите със сини очи са огромни късметлийки

Красивите нюанси на небе и води са неописуеми и варират от толкоз светли, чак до стъклени, до дълбоки и наситени – все едно сме се взрели в красиво езеро. Във всеки един от случаите, с цел да изпъкне още по-силно студеният наследник цвят, би трябвало да заложите на топли оранжеви и бронзови нюанси – златното и блестящо шампанско също са подобаващи. Класическата черна очна линия естествено е изключително подобаваща, а в случай че сте със светли очи и доста бяла кожа, пробвайте да избегнете черното и на негово място да поставите мрачно кафяво – това ще омекоти визията.

Защо имаме торбички под очите

Една отличителна линия на Джоли, която всяка жена желае

А ето няколко трика по какъв начин да се гримирате съгласно формата на очите и какво издава тя за вас:

Кръгли очи

Те издават огромните оптимисти. С хората с огромни кръгли очи се поддържа връзка елементарно, те са открити и сърдечни. Относно грима заложете на мрачен колорит сенки в средата на горния преносим клепач и използвайте светли нюанси в ъгълчетата на очите;

Какво приказва за вас придвижването на очите ви

Защо очите ни лъжат

Бадемовидни очи

Притежателите им са състрадателни и уравновесени. За да наблегнете екзотичното и мистичното в погледа си, поставяйте матови сенки по целия горен клепач и нанасяйте мрачен звук малко над сгъвката на клепача във външния му ъгъл;

Тъжни очи

Очите, чиито външни ъгълчета сочат надолу, подсказват за персона, която постоянно е подвластна от други, да вземем за пример бизките си хора.
Ако погледът ви е подобен, нанасяйте искра по вътрешните 2/3 от горния клепач.

Още потребни препоръки по какъв начин да се гримирате съгласно цвета и формата на очите, вижте във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР