Казват, че най-красива е здравата коса, но същото може да

...
Казват, че най-красива е здравата коса, но същото може да
Коментари Харесай

Процедурата, за която всяка кожа си мечтае

Казват, че най-красива е хубавичко коса, само че същото може да се каже и за кожата, тъй като с колкото и грим да се опитваме да прикрием несъвършенствата, резултатът няма да е този, който сме желали да реализираме. През последните години по този начин нареченият тренд „ без грим “ не стопира да бъде актуален, тъй като заран от време на време е задоволително да сложим малко озаряваща пудра, малко серпантина и лек глос, с цел да изглеждаме свежи и красиви.

Точно по тази причина грижата за кожата е от извънредно значение. Вероятно и вие като мен имате своите наложителни ритуали вкъщи като разчистване, хидратиране и в допълнение поддържане със серум или нощен крем. Понякога обаче кожата ни се нуждае от по-дълбоко разчистване и поддържане.

Точно по тази причина взех решение да се оставя в ръцете на експертите от, където всякога ме карат да се усещам като вкъщи си, с цел да поглезя лицето си с Hydrafacial 2.0. Една терапия за лице и тяло, която е подобаваща за дами и мъже на всякаква възраст, а в случай че се борите с акне, розацея, мазна кожа, петна и слънчеви изгаряния, това е нещото, което ще ви помогне. И то без никаква болежка. Напротив, процедурата, която трае един час е доста приятна и даже няма да усетите по кое време са минали тези 60 минути. Като човек, който е минал през неприятното мануално разчистване и мъчителни лазерни процедури, тъй като съм се борила с много неприятно акне, знам какъв брой неприятни могат да бъдат някои процедури.

Не и тази! Още повече, че самият уред Hydrafacial 2.0 е основан в Щатите, където е неразрешено мануалното разчистване и в действителност съумява да почиства благодарение на лек вакуум, като по този метод се изсмуква мръсотията от пората и тя остава чиста. Не по-малко значими са и серумите, които се употребяват по време на лечението, като те са няколко типа, а всеки е предопределен надлежно за разчистване, пилинг, екстракция и хидратиране.



Преди това обаче се прави лимфен дренаж, а на финала се употребява и специфична LED светлина, тъй като с помощта на тях резултатите са още по-добри и дълготрайни. Освен серумите обаче има няколко спомагателни серума, единият от които е кондензиран с антиоксидантни и хиалуронова кислена за по-дълбока хидратация, а с другите два се третират бръчки и фини линии, както и пигментни петна.



Засега моите 35 не са се отразили доста на лицето ми като се изключи зоната към очите, само че пък толкоз си одобрявам бръчиците към тях. Затова пък избрах серума за пигментни петна, тъй като слънцето е оставило малко следи по лицето ми. Толкова го обичаме това слънце, само че и толкоз нездравословно може да бъде от време на време.

Още след първата процедура мога да кажа, че кожата ми се преобрази и стана доста по-мека, по-гладка и по-сияйна, а тенът ми много по-равномерен. Добре е обаче да се направи серия от 4 до 6 лечения, по един път на седмица, а по-късно най-малко един път в месеца да се върви на поддържаща. И в случай че сте чували за Hydrafacial 2.0, само че още се чудите дали да пробвате, напряко си записвайте час в. Тук постоянно намират метод да накарат едно момиче да се почувства.



Естетичен център   се намира в гр. София,  бул. Александър Стамболийски 130-132. Може да запазите час, като се обадите на тел. 0889 38 55 56

 

С поддръжката на изящен център Reina

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР