Казват, че на този свят винаги има повече от един

...
Казват, че на този свят винаги има повече от един
Коментари Харесай

Сити е готов да спечели титлата със стил, но 1:0 футболът на Жозе може да подхлъзне Пеп

Казват, че на този свят постоянно има повече от един метод да постигнеш дадена цел. Точно това изказване важи с цялостна мощ за Висшата лига и я прави толкоз забавна през сегашния сезон.

Манчестър Сити желае да завоюва купата със жанр , само че в никакъв случай не бихме могли да отпишем прагматика Жозе Моуриньо от битката за трофея.

Заради това, че нападат толкоз доста, футболистите на Сити могат да бъдат пречупени в отбрана, само че в това време някак не се вижда по какъв начин това би могло да се случи с добре подредения, излизащ в офанзива състав на Юнайтед.

 Снимка 314747
Източник:

Жозе в никакъв случай не се посвещава прекомерно доста на дадена победа , като даже при единствено гол преднина и резултат 1:0, тимът му наподобява натрапчиво и нереално комфортно на терена.

Във всеки 9 от 10 случая противникът на Юнайтед се оказва заставен да рискува в последните минути, като Юнайтед просто сграбчва опцията и се възползва напълно от нея .

Едва ли има различен експерт, който да може да печели по-добре по този метод, в сравнение с го прави Моуриньо.

 Снимка 314738
Източник:

В това отношение мениджърът на Челси - Антонио Конте доста повече си наподобява с Моуриньо, в сравнение с с Пеп . Поведат ли лондончани, става доста мъчно развоят на конфликта да бъде извърнат.

Юнайтед просто сграбчва опцията и се възползва напълно от нея

Челси се оправя извънредно продуктивно в защита, при статичните положения в половината си, когато е нападнат. В един миг човек се чуди по какъв начин да върне отбора си в мача . Необходима ти е ненадейно огромна доза шанс или съществено решение в твоя изгода, с цел да се върнеш в срещата.

Не да спечелиш, а единствено да се върнеш в играта...

 Снимка 250880
Източник:

Но има разнообразни способи да спечелиш мачовете си - точно като Конте, безскрупулно като Жозе или с доза футболен искра, по модела на Пеп.



Заради всичко това можем да кажем единствено едно - чака ни един брилянтен сезон във Висшата лига.

Превод: Георги Петков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР