Казват, че кучето е приятел на човека. За никого обаче

...
Казват, че кучето е приятел на човека. За никого обаче
Коментари Харесай

20 фото истории за домашни любимци, които правят сърцето ви да се бие по силно

Казват, че кучето е другар на индивида. За никого обаче не е загадка, че тази фраза се отнася освен за кучета, само че и за други домашни любимци. Ние доста се привързваме към нашите космати другари и за мнозина те стават пълноправни членове на фамилията. И даже да нямате домакински любим сега, историите за тях няма да ви оставят безразлични.

Ние просто не можем да пренебрегнем историите за другарство сред човек и неговия домакински любим, изключително тези, които трогват. Надяваме се и те да стоплят сърцата ви.

„ Може би той не е хубав. Но този човек беше с мен в положителни и неприятни дни и постоянно ще бъде най-хубавият за мен. ”

„ Моето момиче мина през брака, раждането, развода, преместването и други домашни любимци с мен. Тя ми е сателит от 4-месечна. И през днешния ден тя е на 14 години ”

„ Когато котката ми Марго беше още коте, аз я взех със себе си в офиса. Тя обичаше да ме гледа по какъв начин работя ”

 „ По здравословни аргументи брачният партньор ми прекара доста време, седнал на стол. И коленете му в никакъв случай не бяха свободни ”

“Тези двамата изминаха с мен съвсем 11 хиляди км, с цел да стартират нов живот на ново място. ”

„ Очарователното ми куче отиде с мен в метрото. Той е на 11 години. Това е най-хубавият другар, за който можех единствено да бленувам ”

„ Където и да отида, взимам със себе си котка. Изглежда му харесва. ”

„ Днес той е на 21 години. Той е постоянно с мен: когато бях още младеж и когато бях в лицей, когато се ожених, родих дете … ”

„ Толкова съм признателен за това другарство. Обичам с цялото си сърце. ”

„ Днес най-сетне получих дълго чаканото поданство. Ще чествам това дружно с моя правилен другар, който открих в двора си преди шест месеца. Тя разсъни в мен обич към котките ”

„ Тя се споделя Додърс и е на 11 или 12 години. Тя беше с мен, когато придобивах магистърска степен, докторска степен и прекосявах през бракоразвод. ”

„ Ден на дипломирането и сватбата: 16 години разлика! Котката ми, дружно с мен, е минала през всички възходи и падения, скърби и наслади. Сега тя е на 19 и към момента е обичаното ми момиче. ”

„ Преди 2 дни обичаната ми котка и най-хубавият другар на жена ми навършиха 21 години. И през днешния ден го направи ”

„ Това самоуверено хлапе мина с мен цяла Канада. От очите му се вижда, че не е доста благополучен. Но в този момент сме към този момент вкъщи, сигурни и сигурни. ”

„ Тя е същински приятел по работа. Тя е към този момент на 17 години, само че кара трактор с мен часове наред ”

„ Тя е моят първороден. Научи ме да бъда добър татко, да се грижа за другите и да дисциплинирам. Тя мина дружно с мен през всички компликации на зрялата възраст. Тя е най-хубавата ”

„ Най-добрият ми другар ми оказа помощ да завърша предишния май. Ходи с мен на всеки урок ”

„ Кучето ми прекара цялото дълго пътешестване до новия си дом в това състояние. Напуснахме остарялото място, с цел да намерим нови благоприятни условия за себе си. Той постоянно ще бъде там. Където и да отида ”

“Той пътува с мен из цялата страна и живееше в кола, до момента в който най-сетне намерихме дом. ”

„ Той към този момент е на възраст, само че деятелен както постоянно. Обичам те, Астро! ”

„ Това е моето момче Ейс. Хранех с бутилка него и останалите котенца и той по този начин и не се научи да меси вярно с лапи. Вместо това той в този момент дъвче одеялото. ”

„ Ани ще стане на 15 идващия месец. Тя е съвсем сляпа и не ме вижда ясно, само че постоянно ме поздравява с щастлив лай. ”

“Тими навърши 21 години. Този човек е с мен безусловно през целия ми живот. ”

„ Моята котка съществува от 1999 година “

“И към момента го прави всяка вечер: тича напред-назад по коридора за 5 секунди. ”

„ „ Това е просто котка “, споделят мнозина. Не, той е една от аргументите да съм жив. Защото всяка вечер той ме прегръщаше и когато бях смутен, ме докосваше с лапа и се усещах по-добре. ”

На какъв брой години е вашият домакински любим? Ще се радваме доста да се полюбуваме на неговата фотография.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР