Казват, че Клеър Суини е до уши за колегата си

...
Казват, че Клеър Суини е до уши за колегата си
Коментари Харесай

Клеър Суини „се готви да представи Рики Хатън на семейството“, докато романтиката се разгаря

Казват, че Клеър Суини е до уши за сътрудника си от Dancing On Ice Рики Хатън, откакто се влюбиха зад кулисите на шоуто на ITV.

52-годишната сапунена звезда и 45-годишната боксова звезда бяха състезатели в сезон шестнадесет на Dancing On Ice на ITV, който беше излъчен по-рано тази година - със звездата от Coronation Street Райън Томас като този, който в последна сметка ще завоюва короната. Но Клеър и Рики може да се смятат за същинските спечелили на сезона, защото се споделя, че любовта цъфти сред двойката.

По-рано този месец се появиха фотоси на дуета, които наподобяват безусловно удовлетворени да бъдат в компанията на другия на явна вечерна среща дружно. И наподобява, че любовта се задълбочава бързо за двойката - като Клеър се твърди, че се готви да запознае Рики с всички значими хора в живота си.

Актрисата в никакъв случай не се е омъжвала, защото е имала шестгодишна връзка с предприемач на име Тони Хибард от 2001 година до 2007 година След това тя се среща с благородник на име Даниел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР