Казват, че характерът на човек до голяма степен се определя

...
Казват, че характерът на човек до голяма степен се определя
Коментари Харесай

Мислите, че тези неща за зодиите са верни, но всъщност са само митове

Казват, че характерът на човек значително се дефинира от зодиакалния знак, под който е роден. Често може да чуете, по какъв начин дефинират някого за отвеян, единствено тъй като е зодия Риби или прекомерно нападателен, тъй като е роден под знака на Лъв. Разбира се, знакът под който сме родени дефинира някои наши черти, само че не са малко и митовете за зодиите, които непременно би трябвало да развенчаем, с цел да не станем жертва на предубеждения. Овен Мит: Овните имат доста трагичен темперамент.

Истина: Овните са измежду зодиите, които имат мощна воля и крепко са стъпили на земята. Те са постоянни, упорити и волеви, драматизмът несъмнено не е в техния жанр. Телец Мит: Телците са много мързеливи.

Истина: Всъщност представителите на тази зодия са много … изобретателни. Те са упорити, преследват задачите си и са склонни да работят, до момента в който не реализиран това, което желаят. В едно може да сте сигурни - Телецът не се плаши от работа и няма да избере лесния път. Близнаци Мит: Колебливи, зависят от непознатото мнение и нерешителни.

Истина: Близнаците са будни, много независими и подготвени на всичко, с цел да защитят както себе си, по този начин и хората, които обичат. Това несъмнено е една от най-независимите зодии, която отлично се оправя сама с всички провокации. Рак Мит: От дебелоглав всичко правят наобратно.

Истина: Раците са от тези смели хора, които не се тормозят да изричат мнението си и да го пазят, когато са сигурни, че са прави. Те не вършат нещата наобратно, просто гo вършат по своя си метод и за изненада на мнозина, постоянно са прави. Лъв Мит: Лъвовете са егоцентрици и егоисти.

Истина: Лъвовете са от тези щастливи зодии, които знаят, че няма потребност да се харесват на всички. Те не са егоистични и душа дават за хората, на които държат. А във връзка с всички останали - какво го е еня царят на животните за мнението на мишките? Дева Мит: Девите са арогантни.

Истина: Нежните Деви са срамежливи, мъчно завръзват диалог и не са склонни да разкриват същинската си същина пред хора, които не познават. Дайте им опция да ви покажат същинското си лице. Везни Мит: Везните са завладяни.

Истина: Везните не са нито завладяни и не се преструват в държанието и отношението си към другите хора - те просто са внимателни. И не са нерешителни, както постоянно биват определяни. Везните доста деликатно обмислят всяко свое деяние и решение, а това изисква време. Скорпион Мит: Скорпионите са еротомани и подвластни на секса.

Истина: Скорпионите са от тези хора, които знаят по какъв начин да се забавляват в леглото и в това няма нищо неприятно. Напротив, скорпионите постоянно са умели любовници, знаещи по какъв начин да доставят наслаждение на сътрудниците си. Стрелец Мит:Стрелците са номади, които нямат потребност от дом.

Истина:Стрелците не са номади, те са смели пътешественици, които желаят да обиколят целия свят и да видят всичко. Но желаят и топло фамилно гнездо, в което да се завръщат всякога след следващото премеждие до Антарктика или Тайланд.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Козирог Мит: Козирозите са скучни.

Истина: Ако към момента не сте разбрали какви купонджии са Козирозите, виновността за това си е напълно ваша. Представителите на тази зодия са извънредно радостни, нормално са душата на компанията и постоянно имат още една концепция за радостно превозване. Водолей Мит: Те са студени.

Истина: Сърцата на Водолеите не са каменни, те са любящи и грижовни, стига един път да съумеете да ги спечелите. Взискателни, отдадени на хората, които обичат и доста лоялни - любовта на един Водолей си коства да бъде заслужена. Риби Мит: Отвеяни и непрактични са.

Истина: Да кажем, че рибите са непрактични и отвеяни е все едно да кажем, че Леонардо да Винчи е просто… художник. Обикновено представителите на тази зодия са всестранно развити, имат смели за времето си хрумвания и огромни фантазии, които не се боят да преследват.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР