Казват, че доверието е едно от най-важните неща във връзката

...
Казват, че доверието е едно от най-важните неща във връзката
Коментари Харесай

Мъжете надничат в смартфоните на половинките си, докато те спят

Казват, че доверието е едно от най-важните неща във връзката сред сътрудниците. Съдейки по резултатите от ново изследване, направено във Англия, броят на хората, които страдат от неналичието му, се усилва, написа вестник " Дейли остарял ", представен от Българска телеграфна агенция.

Допитването, обхванало 2000 души, демонстрира, че една трета от тях " надничат " в смарт телефоните или профилите в обществените медии на сътрудниците си, търсейки доказателства за невярност.

Една пета от мъжете вършат шокиращото самопризнание, че до момента в който партньорките им спят, употребяват пръстовите им отпечатъци, с цел да отключат телефоните им.

Четиридесет на 100 от участниците в допитването не крият, че шпионират половинките си най-малко един път седмично.

Оказва се също, че се усилва броят на хората, които задействат бракоразводни процедури във основа на информация, на която са попаднали в телефоните или профилите на сътрудниците си.

" В наши дни технологиите ни дават по-големи благоприятни условия да се вършим на шпиони. Социалните медии сътвориха свят, който окуражава хората да търсят уличаваща информация за сантименталните си сътрудници ", споделя Мартин Граф, специалист по киберпсихология от университета на Южен Уелс.

Проучването демонстрира още, че над половината от " сантименталните шпиони " са попадали на информация, която ги е предиздвикала да имат вяра, че са се обзавели с рога. В резултат на това 45 % от тях са прекратили връзката си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР