Казват, че ако нямаш достатъчно силна сценична треска, не би

...
Казват, че ако нямаш достатъчно силна сценична треска, не би
Коментари Харесай

КОД: Дрескод – студенти по комуникации влязоха в практиката, подкрепени от „Пламена Стил“

Казват, че в случай че нямаш задоволително мощна театрална тресчица, не би бил толкоз забавен на публиката. И че единственият метод да се пребориш с нея е просто да излезеш и да играеш. Именно по този метод наподобяват група третокурсници от Нов български университет застанали в кръг и хванати за ръце на няколко метра от сцената, на която ще се състои дебюта им в реализирането на бизнес събитие като част от образованието им.

Студентите от департамент Масови връзки осъществят курсова работа на тематика „ Организиране на събитие “ в действителна среда. Мястото, с помощта на което концепцията има приключена визия, е Бална зала на актуализирания хотел InterContinental в София. „ КОД: Дрескод “ е името, което сплотява главната тематика на събитието – разпоредбите в бизнес облеклото, с активността на техния главен сътрудник - " Пламена Стил ". Компанията има 25-годишен опит в производството на висококачествени униформени дрехи, като измежду клиентите й са редица огромни компании и институции.

Хотел InterContinental Sofia е освен общителен и първокласен хазаин на събитието, само че и модел за подражателство, когато приказваме за просвета към дрескода в бизнес среда. „ За една верига първокласни хотели тематиката „ Дрескод “ е от първостепенно значение и се веселя, че толкоз младежи се занимават с нея “, споделя Kристина Бабуркова, Mениджър образование и развиване в InterContinental Sofia. „ Заедно с „ Пламена Стил “ успяхме да създадем за нашия екип чиновници в действителност елегантни униформи, вдъхващи доверие и допринасящи за обслужване на международно равнище. “ 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР