Казваме чао на морето и безгрижните летни вечери и посрещаме

...
Казваме чао на морето и безгрижните летни вечери и посрещаме
Коментари Харесай

24 шопинг находки с обувките, които ще носим тази есен

Казваме " довиждане " на морето и безгрижните летни вечери и посрещаме уютната и сантиментална есен. А какво по-хубаво от това да встъпим в новия сезон с чифт нови обувки, които да слагат началото на сезонния ни дрешник, който нямаме самообладание да възобновим. От равни обувки и до кубинки и ботуши на токчета, приготвили сме за всеки по нещо. 

Добре знаем, че през този сезон на респект са нюансите на бежовото, кафявото и оранжевото и точно в тях търсим и множеството си обувки. Началото на есента посрещаме с обичаните ни кожени, които са идеални за всяка, а до момента в който към момента се любуваме на недъждовно време, посягаме и към полуотворени обувки с пълен ток, които носим с или формален панталон. 

За небрежни уикенд разходки залагаме на високи кецове в мръсно бяло или спортно-елегантни обувки на платформа. Пантофките вид " балерина " също са неизменима част от есенния ни дрешник изключително в съчетания с бежов панталон и бяла риза. Не сме не запомнили и за дъждовните дни, когато най-хубави другари ще са ни грубите кубинки или велурените кафяви боти. Повече есенни оферти можете да намерите в галерията.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР