Казвали сме го много пъти и ще го кажем отново

...
Казвали сме го много пъти и ще го кажем отново
Коментари Харесай

19 идеи за минималистичен маникюр в неутрални цветове

Казвали сме го доста пъти и ще го кажем още веднъж – няма по-изискан и грациозен от този в обичаните ни неутрални нюанси като бежово, сиво, ярко кафяво или бебешко розово. Семплото лъчение на тези цветове, съчетано с минималистичен и оригинален дизайн, прави всяка наша визия забавна и незабравима. Ето няколко хрумвания, които и вие да пробвате в идните седмици...
               

Ако се доберем до салона за маникюр, наложително залагаме на база в гальовен и безпристрастен цвят и занимателна илюстрация или нереален. Този тренд ни е обичан от много време и скоро няма да ни омръзне. Избираме по един пръст на всяка ръка, отдаден на занимателна рисунка, а останалите оставяме в безпристрастен цвят за въпреки всичко семпло лъчение. 
               

Ако пък не сте от хората, които си падат по маникюр с илюстрации, постоянно можете да заложите на нещо още по-изчистено. Отново базата е в бежово или ярко розово, само че този път дизайнът е в действителност минималистичен. Рисуваме по една точка, сърчице или маргаритка на всеки нокът и се снабдявам със обикновен и въпреки всичко, който елементарно съчетаваме с всеки тоалет в дрешника си. Вижте още хрумвания в галерията нагоре. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР