Казва се Ампаро, но никой не я наричаше така. За

...
Казва се Ампаро, но никой не я наричаше така. За
Коментари Харесай

Ампаро Грисалес е пионерка в лесбийските сцени

Казва се Ампаро, само че никой не я наричаше по този начин. За фамилията и съседите си е Ампaритo. Отличава се от останалите със забележителен шанс, със своето предизвикателно отношение и с величествен тип, който не произлиза единствено от елегантността на тялото й, а и от метода на битие, постоянно напред и доста напреднала за времето си.

Може би по тази причина Ампаро Грисалес се омъжва доста млада; едвам 16-годишна, свърза живота си с този на аржентинския художник Херман Тесароло, с който се развежда малко по-късно … По същата причина е пионер в реализирането на лесбийска сцена с Ниня Менча в “Греховете на Инес де Инохоса” преди към този момент съвсем тридесет години. И заради същата тази смелост даже е отлъчена от свещеника в родния си град Манисалес, откакто театралничи гола, когато малко на брой се осмеляват да театралничат без облекла.

От самото начало на кариерата си като модел и актриса в театъра и малкия екран тя се откроява измежду сътрудниците си поради ентусиазма и голямата дисциплинираност. За нея недоволството и умората не съществуват. Желанието й да сбъдне фантазиите си я води на невъобразим път. Ампаро се възползва от своята хубост и това, че е обект на предпочитание и национална икона. Жената, която получава авторитет, се осмелява на повече и пленява публиката в музикалния спектакъл, киното, теленовелите, музиката, а в този момент и в риалити шоутата. Задълбочена и буйна, като представителка на зодия Дева, постоянно съумява да сърфира из своите бурни води и излиза грациозно. Тя обича безочливо, отдава се на удоволствието и постоянно, признава, страда.

Ампаро живее с Танго, кученце Йоркшир, и Гладис, вярната й мускетарка и дойка. Признава, че в този момент, когато се огледа в огледалото, се свързва още веднъж с очите на майка си, Делия Патиньо Грисалес, с която се сбогува преди известно време, и в сложните моменти стартира да си приказва с нея: “Чувствам наличието й от самото начало. Тя е към мен, на всички места, изключително в центъра на сърцето ми “, споделя Ампаро, която твърди, че това са били най-болезнените месеца в живота й.

„ Беше ми доста мъчно да се науча да пребивавам без майка ми. Последните години бяха доста тъжни. Загубих татко си преди четири години, брат ми преди две години и половина и майка ми преди една … Много сбогувания в доста къс интервал от време … Невъзможно е душата да не се пречупи. Минах през този боязън и толкоз ужасяващ призрачен сън да се сбогуваш с индивида, който най-вече обичаш в живота – да кажеш довиждане на майка си. Отслабнах доста, изпаднах в меланхолия, смъкнах към седем кг и си изплаках очите, когато влязох в това положение на болежка. Но би трябвало да се надигнем и да си кажем: “Ето ме и ще продължа напред”.

Ампаро твърди, че тайната й да наподобява добре през днешния ден е да няма деца. Няма поради дамите да нямат деца нито че тялото е наранено от бременността: “работата като майка и грижите за брачна половинка са неща, които изтощават всеки”.

А що се отнася до нейните любови тя дава отговор по този начин: „ Обичах бясно, влюбвах се, имах доста красиви връзки, само че най-после тези мъже си потеглят, тъй като не се оправят с моята кариера. Те ме помолиха толкоз доста пъти да оставя специалността си поради тях, че се изморих. Винаги, когато ставаха зашеметяващи и неуместни, приключвах с тях. Имах красиви любови, само че изкуството не се пенсионира ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР