Казусите и грешките в електронната система за преброяване са повече

...
Казусите и грешките в електронната система за преброяване са повече
Коментари Харесай

Експерт: Грешките в системата за преброяването са повече от една, на хората започва да им писва

 " Казусите и грешките в електронната система за броене са повече от една и нещата не се вършат по този метод. Когато желаете да преброите такава огромна група от хора не е нужно да ги вкарвате в период 10 дни и да желаете да ги санкциите, в случай че не съумеят да се оправят в този интервал “, сподели специалистът по киберсигурност Ясен Танев по отношение на хакерските офанзиви и усложненията при националното броене.

" Не е нужно да ползвате непознати компании, с цел да ви пазят сървърите. Сайтът можеше да бъде написан по-добре. Тестовете евентуално не са очаквали такова натоварване, което също е пропуск “, сподели той.

Танев добави още, че уебсайтът за преброяването явно не е бил стеснен до територията единствено на нашата страна, което също регистрира като неточност.

" На хората стартира да им писва, тъй като интернет гори от неодобрение поради това, че нещо толкоз значимо като преброяването се проваля за следващ път “, сподели Танев.

Той добави, че е извънредно време частният IT бранш да се замисли по какъв начин да употребява експертизата и свободното си време, с цел да не разрешава подобен вид недогледани планове да се пускат.

" По-добре предварителна защита, в сравнение с да страдаме още веднъж “, сподели Танев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР