Казусът „Сузанита“ е доказателството, че лоша реклама няма. Дъщерята на

...
Казусът „Сузанита“ е доказателството, че лоша реклама няма. Дъщерята на
Коментари Харесай

Казусът Сузанита

Казусът „ Сузанита “ е доказателството, че неприятна реклама няма. Дъщерята на фолкидола Орхан Мурад съумя стремително да натрупа известност още с първата си ария, само че повода не е, че върви по стъпките на звездния си баща, а че напряко гази през положителното му име.

Сузанита е израснала с музика в сърцето и на 5-годишна възраст се включила към танцьорките на присъединяване на татко си, с цел да припечели хонорар и да си купи колело. Миналата година пък прекарала лятната си почивка в поддръжка на коли. Момичето се нагърбило с тежкия труд, с цел да успее да покрие сама всички разноски по видеото към песента „ Луцифер и Буда “, с която стана известна. Тя описа, че цяло лято миела коли и помпала гуми.

Вдъхновяващо е наследничка на богата фамилия да желае да изкара парите си сама, само че хвалбите стопират до тук.

Сузанита се трансформира в едно най-споменаваното име у нас за прекомерно дълъг интервал от време, а скандалното й видео държа дълготрайно челната позиция по гледаемост в YouTube. Палците надолу бяха съвсем колкото харесванията на клипа, а позитивните мнения за тийнейджърката бяха в съответствие 1:10 по отношение на отрицателните. Гледанията обаче се натрупат и тя продължава да се радва на славата си, въпреки с неприятна известност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР